HDMI naar VGA Adapter 1080P review

By | maart 2, 2018

Ik had een koppeling nodig om mijn laptop aan te sluiten op een extern beeldscherm, daarom heb ik besloten de HDMI naar VGA Adapter 1080P te bestellen bij bol.com. Hieronder lees je mijn review over mijn aankoop van deze adapter.

Voor het werken iets aangenamer en makkelijker te maken heb ik beslist om een 2de beeldscherm aan te sluiten op mijn laptop, zo is het makkelijk werken. Omdat ik hier nog een oud extern beeldscherm heb staan met een VGA aansluiting maar mijn laptop enkel een HDMI aansluiting heeft moet ik zorgen voor een adapter. Na een zoektocht en een aantal verschillende adapters vergeleken te hebben heb ik beslist om de simpelste en goedkoopste adapter te bestellen: HDMI naar VGA adapter 1080P

Bestelling & levering

Ik heb verschillende website’s bekeken, maar uiteindelijk heb ik mijn bestelling geplaatst bij bol.com. De adapter kost op het moment dat ik mijn bestelling plaatst € 18,95 & GRATIS verzending. Ik heb mijn bestelling geplaatst op zaterdag om 15u. Dinsdag steekt het pakketje in mijn brievenbus en kan ik eindelijk gaan testen! Alvorens aan de test te beginnen, even het pakketje bekijken.

Het product is opgestuurd in een bubbel envelop, in de envelop bevind zich het factuur van bol.com + informatie over hoe je pakket terug te sturen. Bol bied namelijk een gratis retour binnen 14 dagen! De adapter zelf is ook nog eens ingepakt met een plastieken beschermfolie. Op de verzending kan ik dus niets aanmerken!

HDMI naar VGA adapter 1080P

De adapter + HDMI kabel is maar 25cm lang, dit is voor mij perfect, er hangen namelijk al genoeg kabels op / rond mijn bureau. Door de beperkte lengte is deze ook zeer makkelijk mee te nemen wanneer je niet op je bureau werkt, maar toch graag gebruik maakt van een extern beeldscherm!

Aansluiten

Het aansluiten van de HDMI naar VGA adapter 1080p is zeer eenvoudig. Je plugt de HDMI kabel in op je laptop / playstation of ander apparaat wat je wil koppelen. Aan de VGA adapter plaats je de blauwe vga aansluiting van je extern beeldscherm. Je draait de 2 schroefjes van de VGA kabel vast en klaar! Wanneer je nu je extern beeldscherm aan zet zal je onmiddellijk beeld krijgen. Wanneer je op de laptop werkt kan je kiezen tussen 2 manieren:

  1. Beeldscherm dupliceren ( zelfde scherm op je lapotop + op extern scherm)
  2. Beeldscherm uitbreiden ( dubbel scherm, 2 verschillende beelden)

HDMI naar VGA adapter 1080P kopen

Wil je graag deze adapter kopen? Klik hier om naar de website van Bol.com te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *